Elly Griffiths ”teaser”

Pat Austin på Eurocrime har skrivit en relativt kort men intresseväckande recension om Elly Griffiths nya bok som heter Janusstenen på svenska. Här får vi följa med när Ruth Galloway och Harry Nelson utreder ett fynd av ett  barnskelett. Rituellt offer eller ett rent och skärt mord, det är den stora frågan.

Då Ruth Galloway blev en stor favorit hos mig redan i debutboken Flickan under jorden så ser jag enormt mycket fram emot tvåan. Tur att tiden går fort!

Comments

  1. Hej!
    Jag tyckte också enormt mycket om Elly Griffiths första bok och har nu läst hennes nya (som recensionsex). Den är i samma stil och jag tror inte att du blir besviken. Men frågan är om det går att trassla in Ruth Galloway i fler gåtor utan att det känns konstruerat. Låt oss hoppas att hon lyckas, för jag tycker verkligen om Ruth och ”hennes” polis Nelson.

    • Åh, nu blev jag lite avis. Jag har beställt boken som recensionsex men den har ännu inte hittat sin väg till min brevlåda. Inte blev jag mindre nyfiken av vad du skrev. Jag längtar tills jag kan lägga vantarna på boken 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: