Går bokmani att bota?

I går gick in på med ett enda mål i sikte: jag skulle lägga min i årets val. Därefter skulle surra en stund med bibliotekarien och sedan bege mig hem.

Det här är vad som egentligen hände: gick till bibblan, röstade, lämnande alla kuvert samt röstkortet till bibliotekarien. Men sedan hände något: Jag drog nämligen en lov i deckarrummet och vad hittade jag där om inte Morden i Oxford av Guillermo Martínez. har 30 i hyllan – kurslitteraturen tillkommer – så behöver verkligen INTE låna fler böcker. Dessutom begriper jag inte varför jag lånade just den här?? I samband med Lucianas långsamma död skrev visserligen att Morden i Oxford är en bok som bara måste läsas då min nyfikenhet hade väckts i samband med The Guardians goda kritik. Sedan dess har dock läst Bokmärkts där Mr H skriver att ”det gäller att hänga med i de matematiska diskussionerna för att förstå hur mördaren tänker.” Ha ha, hur ska det gå till då knappt begriper hur 1 + 1 kan bli 2?

Nåväl, ska väl inte måla f*n på väggen men den som kommer på botemedlet till bokmani-diagnosen får gärna meddela mig!

http://etthemutanbocker.blogspot.com/2010/09/-katastrofer.html

Comments

  1. Tilläggas kan att omfattande läsande och skrivande av bokbloggar knappast lär vara en bot, i det fall det ändå finns en! 😉
    Full bokhylla recently posted..Vill du vara med

  2. Hej, jag heter Eva, och jag är bokberoende! Jag tror tyvärr (!?) inte att det finns något bot på din – och min – åkomma!
    Full bokhylla recently posted..Vill du vara med

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: