Hur du kommer igång med Kindle på fem minuter

Kindle har blivit en av mina bästa vänner!

kindle_fire

Och med Kindle menar jag inte Amazons läsplatta utan jag pratar om appen som man kan bära med sig överallt om man har anslutit sig till den moderna skaran som har både en dator, surfplatta och smartphone.

Jag laddade hem Kindle-appen till min dator redan för flera år sedan. Och så låg den bara där och tog upp en obetydlig plats på hårddisken. Jag antar att jag ville hänga med i den tekniska utvecklingen på något vis, men utan att vara särskilt intresserad av att utforska den vidare.

Det var först när jag också blev ”modern” som min inställning till Amazon och Kindle tog en helt ny vändning. I dag spenderar jag på tok för mycket tid på Amazons hemsida och jag måste verkligen anstränga mig för att inte helt okontrollerat klicka på ”Buy with 1 click”-knappen.

Hör du till den skara som inte har upptäckt Kindle ännu eller är du osäker på om Kindle verkligen är någonting för dig?

Då utmanar jag dig att ta reda på det!

Kindle är för dig om:

 • du vill spara värdefull tid
 • du vill få snabb tillgång till en högst efterlängtad bok
 • du vill spara plats i bokhyllan
 • du vill köpa billiga böcker
 • du vill få tillgång till många intressanta böcker som inte kostar en enda krona
 • du vill ha ett aldrig sinande utbud att välja mellan
 • du vill kunna ha möjlighet att bära med dig en bok vartän du går (jag menar, hur stor är sannolikheten att du skulle lämna din Smartphone hemma?)

Om du känner att något av ovanstående stämmer in på dig är det hög tid för dig att ansluta dig till Kindle-gemenskapen.

Lär dig hur här:

Är du redo att sätta igång?

Börja med att ladda hem appen här:

 

Comments

 1. Svensk produktinfo om Kindle finns här: http://byggochverktyg.se/kindle.php

 2. Jag har ingen erfarenhet av någon annan läsplatta än just kindle, men jag är otroligt nöjd med den. Skärmen är verkligen vilsam för ögonen, går inte att jämföra med data- eller surfplattaskärm. Dessutom finns det inget annat just böcker i den (och naturligtvis amazon om man är i en omgivning med nätverk) så man blir inte stressad av internetfunktioner. Dessutom blir det billigare (och ibland gratis) och mindre krångligt att få böckerna hem, i alla fall när man läser på engelska.

  • Jag har en vanlig läsplatta och jag är väldigt nöjd med den även om det ibland kan vara problem att ställa in texten som man vill ha den. Det problemet upplever jag aldrig med Kindle. Jag har dessutom en surfplatta och att läsa pdf-filer på den är extremt jobbigt för ögonen. Men det kan bero på att jag inte har lärt mig den till fullo. Jag har en manual så det blir till att kolla i den.

 3. Kindle rules! En Kindle läsplatta är nog också en bra investering. Då man dessutom kan synka de olika enheterna med varandra är det bara att fortsätta läsa på mobilen där du slutade på plattan 🙂
  boktok73 recently posted..1977 av David Peace

  • Annika says

   Det skulle jag också tro att det är, men då jag inte har någon personlig erfarenhet av just den läsplattan så kunde jag inte säga så mycket om den.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: