Kronisk värk!

Kom precis hem efter ett besk hos doktorn och han säger att jag blir tvungen att lära mig leva med värken (troligtvis fibromyalgi) för det finns inga värktabletter som kommer att hjälpa mot den. Känns lite surt men tyvärr vet jag att det stämmer för jag har verkligen provat ALLT!

Nu blir det till att ställa om hjärnan och lära sig att leva med det helt enkelt. Jag tänker definitivt inte låta värken hindra mig från att blogga. Allt tar lite längre tid bara, men då får det blir så!

Comments

 1. Hejsan
  Har fibromyalgi sedan 25 år och har ” lärt mej att leva med värken”( vad har man för val?)
  Blev iaf betydligt sämre för ett par år sedan och insåg till slut att ett läkarbesök kunde vara på sin plats.
  Fick prova Cymbalta och OJOJOJ vad hjälpt jag blev. Håller nu på att plocka bort annan smärtstillande medicin o dyl
  och mår otroligt mycket bättre. Värt att testa om du inte redan gjort det.( Har blivit erbjuden mängder av ” mirakelkurer” men
  inget funkar och man blir bara fattig.)
  Lycka till
  Susanne

  • Nej, jag har aldrig hört talas om Cymbalta. Ska försöka få tag på det men läkarna på min ort tycker att jag ska sluta att springa hos dem hela tiden eftersom de ändå inget kan göra. Men, jag vet vem jag kan ta kontakt med som faktiskt tar mig på allvar. Tusen tack för tipset!

 2. Hej
  Jag läste din historia och tänkte att jag måste skriva ett inlägg.
  Min sambo jobbar med fantastiska produkter som revolutionerat tillvaron för massor av människor.
  Till en början var jag lite skeptisk, men vi har fått många exempel på effekterna. Nu senast var det Sannas pappa som haft kronisk värk i många år och som efter att provat FLX en månad, helt blivit av med smärtan…
  Detta var fantastiskt kul och hade ett starkt bevisvärde för mig.
  Själv är jag utbildad undersköterska men jobbar sedan många år på räddningstjänsten och är stolt och glad att kunna hjälpa människor.
  Dessutom är detta en fantastisk möjlighet att jobba hemifrån, för dig som är trött på ditt jobb och vill ändra din tillvaro.
  Jag vill därför tipsa er om följande sidor:
  http://www.wellnessbutiken.com/skf/
  http://www.mlm-skolan.com/skf/
  Lycka till och ge inte upp
  mvh/ Per

  • Hej och tusen tack för dina uppmuntrande ord. Jag tittade in på hemsidorna som du rekommenderade men tyvärr blev jag inte ett dugg klokare. Det kan förvisso bero på att jag sitter på en minidator som endast har en 8.9 tum skärm vilket innebär att hemsidorna inte alltid förefaller vara kompatibla med vissa hemsidor. Berätta gärna mer om hur du tror att flx (vad det nu än är) skulle kunna hjälpa mig. Med tanke på att jag har problem att bära en påse med endast få prylar i utan att få en värk som sitter i, i flera dagar, är jag idel öra.

 3. Det var tråkigt att höra :-(. Min mamma har fibromyalgi och har riktigt jobbiga perioder ibland. Om jag ringer till henne hör jag genast på hennes röst om hon har en bra eller dålig dag. Kronisk värk måste vara väldigt jobbigt, men vad annat kan man göra än att leva med den, man har ju liksom inget val…

  • Nej, tyvärr är det så. Jag var visserligen inställd på att få det beskedet redan innan jag gick dit, men det är alltid svårt att få sådana saker bekräftade. Nåväl, kroppen bestämmer så är det bara. Nu gäller det bara för mig att göra det bästa av situationen.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: