Lönnaeus och Schenkel

Vad i all världen kan Olle Lönnaeus och Andrea Maria Schenkel ha gemensamt måntro? Jo, de utgör nämligen dagens ovanligt skrala skörd från biblioteket:

Fallet Kalteis_Mike Larssons rymliga hjärta
Fallet Kalteis av Andrea Maria Schenkel och Mike Larssons rymliga hjärta av Olle Lönnaeus. Den sistnämnda är en ljudbok och kommer att avnjutas på jobbet.

Att det blev just dessa två beror på att samtliga nya deckare var utlånad, att jag läste om Lönnaeus bok så sent som i går samt att jag är villig att ge Andrea Maria Schenkel en ny chans efter floppen med Mordbyn.

Comments

  1. Hm, jag tyckte Mordbyn var bäst……..
    Lönnaeus första bok tyckte jag om, har inte läst den andra.
    Men lyssnar på [geim]! Den är riktigt bra, jag gillar uppläsaren för han läser fort och då hinner jag inte tänka på en massa annat emellan! Riktar in mig på [buzz] också så småningom.
    Men har en känsla av att boken kan inspirera till mindre lyckade efterföljare IRL och det är inte så bra iofs.

  2. Cissi - Bokstunder says

    Jag har lyssnat på Lönnaeus första bok – Det som ska sonas som jag tyckte var helt ok. Sen köpte jag Lönnaeus andra bok (den du har lånat) som mp3-bok men där fastnade jag mitt i och har gett upp den. Men förhoppningsvis tycker du bättre om den (uppläsningen sker dessutom av en skåning). Men jag har inte gett upp boken totalt utan kan tänka mig att låna eller köpa den i bokform någon gång.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: