McDermid feber

Table of Contents

I går när jag var på biblioteket var ett av målen att låna hem boken som står näst på tur i serien om och . Då jag har ett extremt dåligt namnminne högg jag tag i Andras plåga, läste titeln Dödsdomen och åkte hem.

Om jag hade stannat upp och tänkt efter i några sekunder hade jag insett att det var något som inte stämnde. Men det var först när jag kom hem, vände på boken och läste baksidestexten som jag insåg att den här boken är en helt fristående bok som inte har ett dugg med Mord i sinnet att göra.

I dag åkte jag således tillbaka till biblioteket för att rätta till mitt misstag, vilket resulterade i att jag numera har inte mindre än fyra böcker av hemma: Den sista frestelsen och Med gift i blodet (i serien om Hill/Jordan), nämnda Dödsdomen samt I terrorns skugga.

Känns helt okej måste jag säga!

Comments

  1. Dödsdomen är riktigt bra!

    I terrorns skugga är en av hennes Lindsay Gordon-böcker. Det är den enda av hennes serier som jag aldrig blev förtjust i. Jag var outsägligt förtjust i hennes Kate Brannigan-böcker men Lindsay Gordon-serien kunde jag aldrig ta till mig.
    Katarina recently posted..30 dagar- Det här åt jag i dag

    • Ska bli spännande att läsa McDermids böcker med andra karaktärer. Ska bara avsluta Hill/Jordan serien först 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: