Något Zlatan fan är jag inte

Ingen lär väl ha undgått hysterin som pågår kring Zlatan Ibrahimovic just nu. Men det är väl som det ska vara med tanke på att han kammade hem Guldbollen för sjätte gången (eller femte enligt en del källor) i måndags samt är aktuell med sin självbiografi Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse.

Jag har aldrig gillat Zlatan och jag kommer aldrig att göra det heller. Visst han är en duktig fotbollsspelare men hans arroganta sätt retar gallfeber på mig.

Trots det har alla skriverier om boken gjort mig nyfiken och som den bokälskare jag är så kan jag inte låta bli att läsa den. Dock skulle jag aldrig komma på tanken att köpa mig ett eget exemplar. Nej i dag laddade jag hem den som e-bok från biblioteket. Nu återstår det bara att se om den verkligen kommer att bli läst eller inte. Hur det nu än blir med den saken måste jag se till att få Adobe Digital Editions att fungera först.

Fredrik Sjöshult på Expressen är väldigt kritisk till att man kan ladda ner boken gratis. Det är inte jag ty gratis är gott!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: