Notis: Mark Billingham – Blood Line

Under 2008 utkom med den fristående boken . En bok som personligen inte har hört talas om. Detta ska jag naturligtvis att försöka ändra på om än Tom Thornes frånvaro kommer att vara märkbar. Eller, det är då vad tror i alla fall. Jag har en tendens att ”fästa mig” vid huvudpersonerna som man har haft äran att följa i en lång böcker.
Ett exempel är när läste Ian Rankins Öppet hus. Visst saknades John Rebus tll en början, men boken var så bra, så efter ett tag tänkte man inte på att han inte var en del av historien.

gör dock comeback i Billinghams åttonde bok Blood Line. Den har fått den svenska titeln Tjockare än vatten och utkommer i januari 2010. För er som har tänkt den på och/eller vill få lite förhandsinformation om vad den handlar om kan läsa Eurocrimes recension. Där finns även recensioner av Billinghams sju tidigare böcker om Tom Thorne.

OBS! På markbillingham.com finns första kapitlet att online.

tänker dra ut på det lite grand: det känns bra att ha någonting att se fram emot i vintermörkret.

Comments

  1. God morgon. Jag har också en tendens att fästa mig vid vissa huvudkaraktärer såsom Tom T, Harry H och John Rebus. Måste erkänna att jag undviker böcker där mina favoriter inte är med, men man kanske skulle försöka ändra sig när det gäller detta. Ha en bra måndag.

    • Jag undvek också böcker då jag visste att mina ”kompisar” saknades. Har dock insett att man kan missa många guldkorn om man gör så. Ha det gott!

      Kram
      Annika

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: