Nu är bloggrenoveringen i det närmaste färdig

En hel del kommentarer har kommit in på veckans jerka, så det verkar som att sidan i alla fall har fungerat okej sedan jag startade renoveringen tidigare i kväll.

Hur som haver är ombyggnaden i det närmaste färdig och jag hoppas att ni kommer att gilla min ”nya” blogg. Om inte, ge mig gärna tips på ett tema som i era ögon skulle fungera bättre 😉

Jag behöver dock er hjälp med en sak:

Jag upplever själv att det tar alltför lång tid att ladda min blogg. Upplever ni samma sak eller är det helt enkelt så att problemet finns inom mina fyra väggar?

Comments

 1. ÅH så snyggt!!! Bra jobbat 😀

 2. Jag kände inte igen mig först…men nu är allt bra igen! Rent och fint!

  Och snabbare tycker även jag.

  • Jag kan förstå att du inte kände igen dig för jag gjorde en ordentlig renovering. Men jag är supernöjd och jag är glad att alla upplever att det går snabbare att ladda sidan nu.

 3. Snyggt och stilrent! Gillar stjärnorna på läslistan. Hur har du fått dit dem?

  • Tack så mycket! Jag är riktigt nöjd med min nya design måste jag säga. Stjärnorna på läslistan har jag fått dit genom tillägget ”Star Rating for Reviews”

 4. Det blev ju jättefint! 🙂 Liksom de andra så tycker jag snarare att bloggen har blivit snabbare på att ladda.

 5. Snyggt! Jag håller med de övriga; jag uppfattar inte att sidan går långsamt att ladda. 🙂

 6. Mycket renare och snyggare nu! 🙂 Och sidan går snabbare att ladda, särskilt via telefonen (iPhone). Det är också lättare att läsa kommentarerna, de var lite röriga innan. Öh, att se när en kommentar börjar och slutar alltså, inte innehållsmässigt rörigt (som detta)…

 7. Enkelt och snyggt! Jag kan inte påstå att det tog låg tid att ladda, det var inget jag tänkte på. Däremot håller jag med BokMamma att den förra designen gick långsamt att ladda.

 8. Jag tycker inte det har blivit långsamt, men snyggt!
  Jag upptäckte att om man klickar på bilderna i din banner så skickas man till ”.alkbd” och får fel. Om man klickar på texten i barnnern kommer man rätt.

  • Då får jag titta på det. Tack så mycket för upplysningen. En renovering brukar sällan gå helt smärtfri förbi 🙂

  • Jag hittade felet. Det var en liten punkt som hade smugit sig in där den absolut inte skulle vara.

 9. Jag gillar din renovering. Jag tycker att det gick rätt segt att ladda bloggen innan renoveringen. Det känns som det går snabbare nu.

  • Jag misstänkte det. Nu har jag dessutom rensat bort en massa tillägg som jag inte använder och kommer även att se över andra saker, vilket förhoppningsvis kommer att göra sidan ännu snabbare. Vem har tid att vänta flera sekunder på att en sida ska laddas? Inte jag i alla fall 🙂

Speak Your Mind

*