Premiär för den brittiska dramaserien Ont blod

Direkt efter kvällens Mördare okänd visar SVT1 det första avsnittet av tre av den brittiska dramaserien Ont blod där vi får möta Ruth som kallblodigt mördade två poliser när hon var tonåring. Nu är hon en fri kvinna som vill bygga upp sitt liv på nytt men för vissa har hon inte på långa vägar sonat sitt brott.

Låter som en serie som gjord för mig men typiskt nog krockar båda nämna serier med Vera. Som tur var heter lösningen på detta dilemma SVT-play.

Hur kan det komma sig att det vissa dagar inte finns någonting alls att se medan andra kvällar är fullkomligt späckade med intressanta program som krockar med varandra? I´m just asking …

Comments

  1. Nils Larsson says

    Ont blod är en repris, den gick för något år sedan, det är därför de lagt den så sent. Men den är bra och värd att se. Ja, varför ska de tränga ihop allt på en enda kväll? Själv brukar jag titta på Mördare okänd och spela in både Vera och Dexter, eftersom jag råkar ha två videobandspelare i huset. Och då missar jag ändå Rizzoli och Iles på Nian, som jag sett en tidigare säsong av och som bygger på böcker av Tess Gerritsen om jag minns rätt. Det går så mycket deckare just nu, den nya brittiska Stulen identitet på lördagskvällarna går också ganska sent och på onsdag börjar den dansksvenska Bron.

    • Jag har ingen möjlighet att spela in men jag är så glad att svt-play finns för då missar jag ingenting i alla fall. Ont blod var faktiskt riktigt bra och att den sänds så sent gör inte mig något då jag är kvällspigg. Jag såg en trailer till Bron och den verkar också riktigt bra. Kul när det äntligen har börjat finnas saker att se på tv igen 🙂

  2. spännande tips
    Hanneles bokparadis recently posted..Irländska giganter II

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: