Recension: Nirvanaprojektet av Stefan Tegenfalk

NirvanaprojektetI uppföljaren till Vredens tid fortsätter jakten på Leo Brageler som helt plötsligt försvann i tomma intet.

Vad Walter Gröhn och Jonna de Brugge inte vet är att Brageler hålls fången och att en av hans fångvaktare är en högt uppsatt polis inom SÄK …

Mer tänker jag faktiskt inte säga om själva handlingen då risken är stor att jag kommer att avslöja för mycket och därmed förstöra läsupplevelsen för den eller de som ännu inte har plockat ner Stefan Tegenfalks från bokhyllan.

När jag skrev om Vredens tid nämnde jag de stickspår som till synes inte hade någon egentlig funktion men som jag trodde åter skulle få liv i Nirvanaprojektet. Och visst blev det så men det betyder inte att alla frågetecken rätades ut. Oh nej! En del frågor besvarades förvisso, men ungefär lika många tillkom men det är väl så det måste vara när det handlar om en ?

Jag känner dock på mig att Tegenfalk kommer att knyta ihop säcken med en ordentligt prydlig rosett i Den felande länken som kommer ut i höst.

Tegenfalk är helt klart en i min smak och jag hade inga som helst problem att även den här boken från pärm till pärm under ett dygn.

Jag ser fram emot del tre!

Bokfakta

Författare:
Titel: Nirvanaprojektet
Utgivningsår: 2010
: Massolit
Antal sidor: 380
Källa:
Intresse: , kriminalroman
Andra titlar i : Vredens tid, Den felande länken
Betyg [Rating: 4/]

Trackbacks

  1. […] bloggare om Nirvanaprojektet: Ljudboksbloggen, Annikas littertur- och kulturblogg, Bims […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: