Snart dags att ta farväl

nettlesPå söndag börjar SVT att sända de ynka fyra avsnitten som återstår av Midsomer Murders med John Nettles i huvudrollen. Därefter kommer Tom Barnaby att lämna över stafettpinnen till sin kusin John (Neil Dudgeon) som gästspelade i ett avsnitt för en tid sedan. (Tänkte ni förresten på så “fjantig” Tom var i det avsnittet)?

Efter 81 avsnitt kastar Nettles alltså in handduken och med tanke på att han mer eller mindre har levt som den urmysige kommissarien under 13 år års tid så kan jag väl inte säga att jag förebrår honom. Klart är dock att jag kommer att sakna honom. Trots att jag är tveksam till hur jag kommer att ta emot den “nye Barnaby” så tänker jag i alla fall ge John chansen. Vem vet, det kan ju bli jättebra?!

Jag trodde att jag visste det mesta om John Nettles, men vad jag inte visste var att han även kan titulera sig författare då han har skrivit inte mindre än 3 böcker: Bergerac´s Jersey, Nudity in a Public Place: Confession of a Mini Celebrity samt John Nettles Jersey: A Personal View of the People and Places

Såg ni förresten när John Nettles var med i Skavlan? Om inte, kolla in detta klipp där han berättar om sin rollfigur, Midsomer och om varför han bestämde sig för att lämna serien.

Comments

  1. Ja visst ska det bli spännande att se hur serien utvecklas nu framöver.

    Önskar Dig ett Gott Nytt År 2011 med många bra bokupplevelser !
    Gunnar recently posted..Gott Nytt År

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: