Tematrio – Halloween

temathriller Veckans Tematrio handlar föga förvånande om och uppgiften går ut på att om tre skrämmande romaner/noveller.

1. Jyrkyrkogården av läste i slutet av 80-talet och än i dag återvänder tankarna till den med jämna mellanrum. Mitt starkaste minne är när pappan står och tittar ut över stigen till kyrkogården när katten ger ifrån sig ett skrik.

2. Det av läste i anslutning till boken ovan och då tyckte jag att den var ruskigt bra trots sitt väl tilltagna sidantal. Jag har hört att många blev livrädda för clowner efter att ha läst den här …

3. Varsel av Stephen King. Trots att det har gått så många år sedan läste även det här så kryper det under skinnet på mig bara vid tanken på det tomma hotellet och vilka fasor som lurar där. Som tur är har jag inte blivit så avskräckt att jag inte vågar jobba som nattportier på ett stort hotell om vintrarna 🙂

Se där, det blev ju två i en!

Comments

  1. Jag vågade inte ta tre Stephen King, även om jag lätt skulle ha hittat tre riktiga otäckingar av honom 🙂 Varsel har jag själv med på min lista och Jyrkyrkogården är inte heller så lite otäck.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: