Tv-godis i stora lass

Oftast när jag bläddrar i tv-tidningen är det kanske ett par, tre program (samt fotboll) som fångar mitt intresse. Nu verkar däremot tv-programmen ha gått bananas.

Jag menar kolla bara in den här listan:

BBC Eintertainment fortsätter sin deckarsatsning, som jag uppenbarligen har missat. Vilket i och för sig inte är så konstigt när jag inte har den här till synes helt underbara kanalen. I vilket fall som helst kommer Hunter att visas torsdag – fredag (start i morgon alltså) för att sedan lämna över stafettpinnen till Moses Jones som kommer att sändas måndag – onsdag nästa vecka.

Robert Redford är Mannen som kunde tala med hästar på TV1000 classic på lördag kl. 20.00. Samma dag löser Peter Boyd och hans team nya brott i Mördare okänd.

På söndag kl. 21.00 i Kunskapskanalen gästar Bengt Ohlsson, Björn Ranelid och Kajsa Ingemarsson I love språk där de ska berätta om hur man kommer ur skrivkrampens käftar.

Gone baby gone efter Dennis Lehanes bok med samma namn kan ses på Kanal 9 kl. 21.00 på måndag kväll. Jo Nesbö (stavas naturligtvis med ett norskt ö men i brist på ett sådant får ett svenskt duga) dyker upp i det norska litteraturprogrammet Bokprogrammet på tisdag kl. 21.30 i SVT2 där han ska prata om sitt författarskap.

Tv-tidningens vecka avslutas till sist med del två av den danska serien Brottet på onsdag kl. 21.00 på SVT1.

Pfiuh! Det här vara bara ett axplock av allt spännande som kommer att visas under veckan. Bara att luta sig bekvämt tillbaka i tv-soffan med fjärrkontrollen i högsta hugg med andra ord.

Comments

 1. God morgon. Tack för att du påminde mig om Hunter. Jag blev inte besviken, men det blir jag å andra sidan sällan när det gäller brittiska produktioner. Hugh Bonneville (Hunter) är en skådis som jag gillar, både från Notting Hill och Lost in Austen.

  Janet McTeer (Amy Foster) är också en skådis jag gillar. För övrigt var det många andra som var bra.

  Jag fattar det så att det bara är två episoder på BBC E, men det kanske bara gäller denna historien. Hoppas att det kommer fler i så fall.

  Kram och ha en trevlig helg.

  • Jag har aldrig sett Hunter och det kan jag tyvärr inte göra nu heller. Jag blir oerhört sur när serier som jag verkligen vill se sänds på kanaler som jag inte har. Vad jag vet så är det bara två episoder, men jag har å andra sidan inte tillgång till hela tv-planeringen. Med detta inte sagt att jag inte kommer att snoka runt lite 🙂

   Trevlig helg och kram på dig!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: