Vet ni vad?

Jo, i går fick ett mejl av ”min” bibliotekarie som frågade om hon skulle lägga undan Before the Poison av åt mig. Naturligtvis svarade ja och begav mig till bibblan direkt efter jobbet. Med mig hade jag fyra som skulle lämna tillbaka och tanken var att jag bara skulle ha EN med mig tillbaka. Så blev det naturligtvis inte utan skörden ser ut så här:

Robinson_Hallden

Before the Poison av som inte har i huvudrollen. Känns spännande då på senare år har börjat ledsna på honom. Champagneführern av är en Whine Crime vad nu det är??

Eco_Kazinski

I Den sista goda människan av A.J. Kazinski utlovas högt tempo, drama och action vilket onekligen triggar mina läsarnerver. Rosen namn av Umberto Eco påbörjade för något år sedan men kom inte längre än ett par, tre kapitel. Tänker dock ge den ytterligare en chans.

Bovaller

Svinajakten och Svärmaren av Anna Bovaller har båda advokaten Petra Wester som huvudkaraktär. Bovaller är helt okänd för mig men handligen lockar mig verkligen.

Redan död och På måndag död av Kathy Reihs ligger till grund för den populära -serien Bones som personligen inte har fastnat för, men jag hoppas att böckerna ska fängsla mig mer.

Vad har ni lånat/köpt på sistone?

Comments

  1. Härlig bokhög! Jag ser fram emot att läsa vad du tyckte om A J Kazinski. Själv blev jag oerhört besviken…

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge