Bibliotekets revansch!

Förra veckan behagade det vara strömavbrott precis när jag besökte biblioteket vilket gjorde att jag kom tomhänt hem därifrån.

Så var däremot inte fallet i dag och därmed är ordningen återställd:


Snabbt byte av Janet Evanovich är den sista boken om Stephanie Plum som finns översatt till svenska. Den gavs ut redan 2009 och då del 18 kommer ut i höst får man kanske anta att Damm inte tänker översätta återstående böcker i serien. Om så är fallet får jag helt enkelt byta språk för jag vill minsann veta hur det går för henne, Morelli, Ranger, Lula och inte minst mormor Mazur.

Min bror håller på att lyssna på Mord.net av Buthler & Öhrlund och då vill inte jag vara sämre. Jag väljer dock pappersupplagan. Men en ljudbok lånade jag dock som förströelse på jobbet:


Midvinterblod av Mons Kallentoft. Sommardöden av samme författare har länge stått i min bokhylla men jag har aldrig kommit mig för att läsa den. Kanske blir ändring på det nu!? Fasanjägarna av Jussi Adler-Olsen som är bok nummer två om Avdelning Q där Carl Mørck och assistenten Assad står för fiolerna.


Det kalla landet av Inger Frimansson och dinosauriens [fjädrar] av Sissel-Jo Gazan är nykomlingar för mig och förhoppningsvis har jag hittat två nya guldkorn på deckarhimlen.

Comments

  1. Det var en rejäl hög med ”nya” böcker. Dinosauriens fjädrar är riktigt bra!
    Stéphanie recently posted..This is gonna hurt av Nikki Sixx

    • Det är alltid spännande med nya författare och just nu har jag en hel hög med böcker av sådana här hemma 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: