Onsdagar är lika med biblioteksdagar

Jag gjorde mig av med tre (varav två olästa böcker) och kom hem med sex nya. De som aldrig blev lästa var Det stora huset av Nicole Krauss och Indignation av Philip Roth då de har stått i min bokhylla i veckor utan att jag ens har ägnat dem en blick. Därmed inte sagt att de aldrig kommer att bli lästa någon gång i framtiden.

Med ett undantag blev dagens skörd fem nykomlingar samt den bästa spionroman som någonsin skrivits:

The Spy who Came in from the Cold av John Le Carré började jag lästa för något år sedan men jag kom helt enkelt inte igenom den. Därför tänkte jag ge den en ny chans nu så får vi se hur långt jag kommer. Bekännelsen av John Grisham har fått god kritik och med tanke på hans tidigare produktion köper jag det med hull och hår.


Vecka 36 av Sofie Sarenbrant tvekade jag inte att plocka ner från hyllan då hon är välkänd för oss som bokbloggar. Ja, för det flesta av oss i alla fall och jag har varit nyfiken på hennes bok precis hur länge som helst. Sanningen om Alice av Rebecca James låter som en ruskig historia med mycket psykologi. Jag hoppas jag har rätt för sådana thrillers gillar jag.

Okänt offer av Tana French fick följa med då jag redan har en av hennes böcker i bokhyllan. Drakens år av Thomas Kanger tar oss genom flera kontinenter och lovar såväl starka människoöden som längtan efter både rättvisa och hämnd.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: