Det går inte alltid som man har tänkt sig!

Som jag skrev i går så förlorade jag mitt Google-konto och än i dag har jag inte lyckats komma på någon lösning för att få tillbaka det.

I dag tappar jag av och till kontakten med internet vilket gjorde att jag ilsknade till rejält och ringde till Telias support. Killen jag pratade med där var urtrevlig och innan vi hade lagt på hade han gjort mina telefoni- och tv-kostnader betydligt mycket billigare eftersom jag ringde precis när de hade en massa kampanjer på gång. Dessutom får jag nu Spotify premium gratis i sex månader. Fantastiskt!

Jag hakade ju på Pocketlovers Tre på tre utmaning där tanken var att jag skulle läsa tre böcker av Deon Meyer. Jag hann med två: Thirteen Hours och Dead Before Dying. Nåväl, tanken var i alla fall god!

Förra veckan bestämd jag mig för att jag INTE skulle gå till biblioteket förrän jag hade läst ut alla utom två biblioteksböcker. I går fick jag ett meddelande av bibliotekarien att en bok jag hade frågat efter hade kommit in samt att de hade fått in några nya engelska böcker.

Hur det slutade?

Jo, jag for dit och kom hem med följande godbitar:

Ja, jag vet att jag har sagt att jag aldrig mer skulle läsa en bok av Simon Beckett men snäll som jag är ger jag honom en chans till med På andra sidan graven. Kråkflickan av Jerker Eriksson och Håkan Axlander Sundquist ska visst ha en sådan cliffhanger till slut att man genast måste ge sig i kast med uppföljaren Hungerelden. Jag hoppas att det stämmer då jag fullständigt älskar sånt!


Devils Peak av Deon Meyer var tänkt att vara bok tre i utmaningen ovan men den får bli en eftersläntare helt enkelt. The Dead won´t sleep av Anna Smith och Midwinter of the Spirit av Phil Rickman är två brittiska böcker med en oerhörd potential.

Comments

  1. Har uppföljaren till Kråkflickan kommit ut? då måste jag genast läsa den!

  2. Jag tror minsann att du hinner med den tredje boken också, för Tre på tre-utmaningen håller på den här månaden också 🙂

  3. Fast Pocketlovers ”Tre på Tre” avslutas sista nov. Så än är det väl inte kört på den punkten? Hoppas det mesta fixar sig, eller slutar krångla…

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: