Min vana trogen …

I går var jag på biblioteket för att lämna igen sex böcker och vad hände? Jo, jag kom hem med fyra nya och som om inte det vore nog fick jag ett bokpaket från Bokus.

Bibliotekets skörd:


Adrenalin av Jeff Abbott och Brottsplats: Faithfu Place av Tana French. Abbott är en gammal favorit medan French är en helt ny bekantskap för mig. Detta gäller även för:

Heligt blod av Jonathan Hayes och Den tredje cirkeln av Christopher Reich.

Bokuspaketets innehåll:


Sextusen kalla och Oroligt blod av James Ellroy vars sistnämnda bok visst ska vara den bästa deckare som någonsin har skrivits!

Thirteen Hours av Deon Meyer och Dark Places av Gillian Flynn. Jag har läst så otroligt mycket gott om båda dessa böcker och till slut går det helt enkelt inte att stå emot längre!

Comments

  1. Jag upplever samma problem eller snarare lycka. När jag kommer hem från bibblan är det minst 5 ljudböcker och 4 läsböcker med i påsen. Jag har ett hyllplan hemma som enbart är biblioteksböcker. Det är underbart att få välja vilken man ska börja med utan att känna stress att den snart ska lämnas tillbaka. Tack Karlskoga bibliotek för att ni har ett så stort utbud!
    Anna recently posted..Suzanne Collins – Revolt

    • Jag hade också ett hyllplan för bara biblioteksböcker men nu när jag har ”allt”för många böcker här hemma så går det inte att ha någon ordning längre. Förhoppningsvis får jag en Stringhylla för pocketböcker när jag fyller år och då kommer det genast att bli bättre ordning i mina bokhögar.

  2. ”den bästa deckare som någonsin har skrivits” är ju bäddat för höga förväntningar:-) Ska bli kul att se vad du tycker om den.
    klok som en bok:-) recently posted..julis läs- och filmlista

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: