Ojämn aktivitet!

Ibland skriver jag långa inlägg. Ibland blir de väldigt korta. Ibland blir det inga alls. Anledningen till denna ojämna aktivitet på bloggen stavas inflammation!

Jag ”lider” av en segdragen inflammation i sen- och muskelfästena i axel-, skuldror-, samt nacken, vilket gör att jag går omkring med en ständig värk. Det är så oerhört frustrerande att vilja skriva men att inte kunna. I stället för att sitta och skriva när andan faller på måste jag i stället stämma av med kroppen först. Ofta påbörjar jag ett inlägg som inte sällan blir klart först efter några dagar då värken stoppar mig från att fortsätta.

Jag har provat att äta otaliga mediciner. Jag har gått på sjukgymnastik. Ingenting hjälper. Jag känner mig ganska uppgiven nu, men jag kommer igen. Det gör jag alltid!

Comments

 1. Usch vad jobbigt, lät inte alls kul! Vet hur det är dock… Har reumatism själv och fick vänta flera år innan jag äntligen fick mediciner som hjälpte. Nu för tiden mår jag som en prinsessa för det mesta tack vare cytostatika i kombination med cortison och anti-inflammatoriska… Bieffekterna vill jag dock inte tänka på…
  Hoppas du får ordning på det onda!

  • Skönt att höra att du fick hjälp till slut med din värk.
   Vissa dagar känner jag mig bara så uppgiven. Andra dagar vägrar jag låta värken styra över vad jag ska göra.
   Tyvärr brukar det straffa sig, men jag vill ju så mycket. Nåja, jag får hoppas att även jag ska få rätt hjälp. Kanske redan nästa vecka!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: