Uppdatering Thriller-utmaning

1 september i år gick startskottet för min Thriller-utmaning som kommer att pågå till 31 augusti 2010.

Hittills har det gått oväntat trögt att komma igång med läsningen. Av de tolv böcker som finns på min lista har jag bara mäktat med att läsa en. Detta är naturligtvis inte godkänt och nu ska det bli ändring på torpet!
Fördelen med det här formatet är att ingenting är skrivet i sten. Påbörjar man en bok som inte alls känns rätt eller som man tycker är fruktansvärt dålig, tråkig eller kanske till och med intetsägande så är det fritt fram att byta ut den boken mot en ny som jag gjorde med The spy who came in from the cold av John le Carré.

Det är inte bara läsningen som har gått lite i stå med den här utmaningen. Det går även segt med anmälningarna: hittills är vi bara tre stycken (mig inräknad). Känner du att du också vill vara med och läsa deckare/thrillers som du kanske annars inte skulle läsa? Eller har du en hel hög med deckare som bara ligger och väntar på dig i bokhyllan men du vet inte i vilken ände du ska börja? Surfa då in på Thriller-utmaning och läs om hur du går till väga. Ju fler vi är desto roligare blir det!

Väl mött!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: