Beautiful Bloggers Award

Jag blev oerhört stolt och glad när jag fick denna otroligt fina utmärkelse av Violen med motiveringen: Hon tipsar om det ena och det andra, deckare på TV och på film och såklart i böcker! Och Bokbloggsjerka osv inte att förglömma.

Tusen tack!

När man har fått denna utmärkelse måste man:

– kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den

– tacka och länka till den som nominerade dig

– nominera sju andra bloggare och länka till dem

sju intressanta saker om dig själv

Sju bloggar jag tycker extra mycket om

Under året som gått har jag upptäckt många bloggar som jag maniskt följer. Antalet är betydligt fler än sju stycken, men då jag inte kan ge utmärkelsen till alla så har jag valt ut följande bloggar som jag vill uppmärksamma lite extra.

Frida – Påhittade nöjen är en trevlig blogg som jag började följa för någon månad sedan. Jag kan inte säga att vi har samma smak när det gäller litteratur men hon har mycket vettigt att säga, och jag läser hennes inlägg med stort intresse. Som en extra bonus pluggar vi ihop….

Malin Westling Malin är en gammal arbetskamrat till mig, men det är inte bara därför som jag fullständigt kastar mig över hennes inlägg. Nej, det beror naturligtvis på att det hon skriver om intresserar mig. Dessutom svämmar jag över av såväl beundran som en viss avundsjuka då hon har skrivit en bok och väntar i detta nu på besked om antagning eller inte. Som om inte det vore nog håller hon på att på bok nr två!?

Kate Reader Diversifierad Jag och Katarina har en ”historia” som jag tyvärr inte minns början på, men jag har följt hennes blogg under en ganska lång tid och de böcker hon läser på engelska och avgudar läser jag på svenska och sågar. Nja, kanske inte riktigt jämt men det har hänt och kommer säkert att hända igen. Sist men inte minst har hon – precis som jag – ett särskilt gott öga till  Mark Billingham och och då hamnar man högt upp på min ”gilla”lista.

Spetsig (eller Olsen) är en blogg jag upptäckte i samband med Bokbloggsjerkan, och trots att den har orangea inslag så är den helt klart en pärla. Dessutom har hon full koll på hur man jobbar med taggar. Där ligger jag i lä det vill jag lova.

Full bokhylla är värd en award bara på grund av bloggens namn: En full bokhylla är en rikedom, men naturligtvis är detta inte allt. Eva skriver intressanta inlägg som jag läser med stort intresse även om vi inte på något sätt delar boksmak. Dessutom är bloggen stilren och lättnavigerad.

Vaxdukshäftet är återigen en blogg som jag upptäckte i samband med Bokbloggsjerkan. Marie skriver med ett sådant flyt att hennes inlägg är en ren fröjd att läsa.

Hellre barfota än boklös har jag följt med stort intresse under en längre tid och även om vi inte delar samma smak när det gäller böcker så är vi båda innehavare av ett stort intresse för att skriva. Jag följer hennes process med stort intresse.

Sju ”intressanta” fakta om mig:

1. Jag skulle gärna kunna tänka mig att jobba som konsult, föreläsare och/eller stödperson för föräldrar och barn ADHD. Problemet är bara att jag inte gillar att prata inför större grupper n 30 personer och då ryker nog föreläsningsdelen i alla fall.

2. Jag går omkring med ett bokmanus i huvudet och som det verkar så är det där det kommer att stanna för all framtid.

3. Ett av mina största intressen är och är sporten som får mitt hjärta att klappa lite extra. Min högsta dröm är att få åka till Barcelona för att se Barca spela live på Camp Nou!

4. Italien har varit favoritlandet nr 1 så länge jag kan minnas. Någon gång i livet, om än så först på ålderns höst, ska jag har en bungalow någonstans vid Gardasjön och där kommer jag att tillbringa vinterhalvåret. Meraviglioso!!

5. Jag älskar katter och fåglar. Hundar fnyser jag mest bara åt.

6. Jag är totalt ointresserad av film.

7. Jag pluggar jämt. Jag har läst ända sedan HT-03 och det har mer eller mindre blivit som en drog. Fast må senare tid har jag faktiskt märkt att inspirationen och motivationen inte alltid är med mig.

Comments

 1. TACK!
  Jag blev verkligen jätteglad. Att bli nominerad till en sådan fin utmärkelse var sannerligen en tröst i bedrövelsen. Tack, tack, tack!
  🙂

 2. Tack så mycket! Blev jätteglad!
  Titti recently posted..Dåligt samvete

 3. Tack! =) Nu måste jag bara fundera ut sju intressanta saker om mig själv, så ska jag ”länka vidare”.
  Olsen recently posted..Jag gillar inte jazz- men …

 4. Tack – vad snäll du är!

  Och du sågar väl inte alla böcker jag gillar? Just nu läser jag Dark Blood av Stuart MacBride…. Honom brukar vi väl gilla båda två.

  Och så Mark Billingham och Stephen Booth förstås.

  Vad har du emot orange förresten?

  Och totalt ointresserad av film? Så intressant. För du tittar ju på tv. Ser du inte film på tv heller? Jag skulle gärna veta mer om varför du är så ointresserad av film.
  Katarina recently posted..Lethal Legacy av Linda Fairstein

  • Nja, jag kanske överdrev en smula men inte alltför mycket 🙂

   Jag har läst tre böcker av MacBride och de har fått godkänt men inte mer av mig. Efter att ha läst igenom mina recensioner upptäckte jag en cliffhanger som du stod bakom inför boken Slakthuset som biblioteket har skickat iväg en beställning på i dag.

   Jag har aldrig varit överdrivet förtjust i färgen orange, men det är faktiskt MacBride som rår för att jag nästan avskyr den numera 😉

   Ja, jag tittar på tv i bland då jag ser kriminalserier som t.ex. CSI, Criminal Minds, Mördare okänd m.fl. Nöjesprogram: Dobidoo och Så ska det låta. I övrigt ser jag sport och då främst fotboll. Så nej, jag ser inga filmer på tv, jag går aldrig på bio och jag hyr inga dvd-filmer heller. Varför jag är ointresserad av film är svårt att svara på eftersom det alltid har varit så.

 5. Åh, jag blir barnsligt överlycklig. Det här behövde jag en annars ganska grå dag. Tack! Inlägg kommer snart!
  Full bokhylla recently posted..Pocketkedjan- Sista paketet

Trackbacks

 1. […] hade en tuff dag igår och idag läste jag på Annikas blogg att hon gett mig Beautiful Bloggers Award med […]

 2. […] Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om det där, för innan jag själv fick en utmärkelse av Annika så funderade jag en hel del på det där med mitt […]

 3. […] fick en award av Annika med följande motivering: [T]rots att den har orangea inslag så är den helt klart en pärla. […]

 4. […] Kommentera Jag blev så himla glad när jag fick denna finfina utmärkelse av Annika som har Annikas Litteratur- och kulturblogg med motiveringen: ”Full bokhylla är värd en award bara på grund av bloggens namn: En full […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: