Bokalfabet 2.0 – del 19

Turen har kommit till bokstaven S i Lindas bokalfabet 2.0 och veckans är: snäll, sabba, stilig, sårbar och  sandlåda.

I Gud som haver av  hamnar Sebastian i famnen på en pedofil när han i ett obevakat ögonblick är ute och leker i sandlådan. Detta gör honom naturligtvis ytters sårbar och hela situationen sabbar mammans liv.

är ett stort fan av Lee Childs och föreställer mig att huvudkaraktären Jack Racher är såväl stilig som snäll. Han är lång, muskulös och gör allt för att skapa sin egen rättvisa. Den här bilden faller platt till marken i vetskap om att Tom Cruise ska gestalta honom på film …

Den enda karaktär kan komma på är Simon Doyle i skräproman Förföljd av det förflutna. nöjer mig med det och väntar med att briljera med en karaktär vars för- och efternamn börjar på T 🙂

I No rest for the dead ska en av karaktärerna ge sig iväg på någon man kan kalla för semester men saker och ting går inte riktigt som denne hade tänkt sig.

Comments

  1. Thomas Erikson says

    Ja, ursäkta en annan, men hur i hela fridens dar kunde man välja Tom Lilleputten Cruise? En ren skandal, varken mer eller mindre. Jack Reacher ska vara nästan två meter lång och väga 115 kilo, det gör ju Lee Child en grej av i mer eller mindre varje bok?!?

    Håller med dig fullständigt. Hur ska detta gå? 😉

     http://thomaserikson.com/

  2. Ser fram emot att du briljerar nästa vecka och inser att jag läst för lite Lee Child.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: