Bokbloggsjerka 25-28 januari 2019

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken bok/vilka böcker skulle göra sig bra på tv enligt dig?

Jag skulle mer än gärna vilja se en tv-serie baserad på Stephen Booths böcker om Ben Cooper och Diane Fry. Detsamma gäller Belinda Bauers första bok, Mörk jord.

Comments

 1. Nils Larsson says

  Belinda Bauers första bok kommer att bli TV-serie eller film. Det läste jag för en tid sedan: Inga uppgifter på Imdb än, men vi kommer i alla fall att få se Blacklands så småningom.

 2. Hör ni, är det fler än jag som ofta får felmeddelanden när jag ska försöka nå jerkan och dess kommentarer?

  • Jag har enorma tekniska problem för närvarande så min blogg kommer att försvinna från etern tills dessa är åtgärdade. Ber om ursäkt för detta!

 3. Bauers ja. Och Stephen Boots böcker skulle kunna bli bra. Läst flera men kom av mig med serien efter en bok som var för otäck. Men gillar serien.
  Mina förslag: https://bokdamenblog.wordpress.com/2019/01/25/jerkan-25-28-januari/
  Bokdamen recently posted..Jerkan 25 – 28 januari

  • Nu blev jag jättenyfiken på vilken bok du tyckte var för otäck? Har aldrig hört det ordet i samband med Booths böcker tidigare 🙂

 4. Många lämpliga nya böcker, Makten av Naomi Alderman skulle passa fint:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/08/makten-av-naomi-alderman.html

 5. finns flera, men Makten av Naomi Alderman skulle jag vilja se som film:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/08/makten-av-naomi-alderman.html
  Hanneles bokparadis recently posted..nu har det gått långt

 6. Jag har inte läst de böcker du nämner. Mitt förslag är en romansvit, som jag tror skulle bli utmärkt som TV-serie.
  https://skrivrobert.blogspot.com/2019/01/bokbloggsjerka-25-28-januari-2019.html

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: