Bokbloggsjerka 30 september – 3 oktober

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!. Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken är den längsta bok du har läst?

När jag gick gymnasiet för en så där tusen år sedan läste jag Det av Stephen King och om jag inte är helt ute och cyklar var den på i runda slängar 1000 sidor. På senare tid har jag läst Som ett eko av Diana Gabaldon som var ej rejäl koloss på 1049 sidor. Någon av dessa två vinner matchen om den längsta boken som jag har tagit mig igenom. På tredje plats kommer Flickan från ingenstans av Justin Cronin med sina nätta 907 sidor.

Comments

 1. Boktok73
  Twitter:
  says
 2. Miriam Tisander says
 3. Lila Lila says
 4. Mitt svar, som ser lite konstigt ut p g a något strul hos blogg.se, hittar ni här:
  http://bohemianrhapsody.blogg.se/2011/october/bokbloggsjerka-30-september-3-oktober.html

 5. Tjoho, här är då mitt jerkainlägg: http://gummistovlar.blogg.se/2011/september/bokbloggjerka-vecka-39.html#

 6. Cecilia Andersson
  Twitter:
  says
 7. Sara Pepparkaka says

  Hej! Det börjar ju bli en vana för mig med jerka! Här finns mitt svar:http://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/2011/09/30/bokbloggsjerka-tegelsten/

 8. Det läste jag uppdelad i två böcker, så den kan jag inte räkna.

  Mitt lilla bidrag till tegelstensfrågan http://bokslut.blogspot.com/2011/09/tegelstensfraga.html

 9. och dagarna går...
  Twitter:
  says
 10. Här är mitt svar http://alkb.se/bokbloggsjerka-30-september-3-oktober-maste-redigeras

 11. Marlene Andersson says

Trackbacks

 1. Bokbloggsjerka 30/9-3/10…

  Då var det dags för bokbloggsjerka igen! Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. Besök andra bloggare som anmält sig genom att klicka på deras ”jerka”-inlägg i kommentarsfältet. Hitta nya b…

 2. […] för Bokbloggsjerka igen. Reglerna hittar du inne hos […]

 3. […] Annika frågar vilken den längsta bok jag läst är i veckans bokbloggsjerka. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: