Bokbloggsjerka 6 – 9 juli

Har du ett genuint intresse för böcker? du om //författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilket bokformat föredrar du?

Tidigare skulle jag tveklöst ha svarat inbundna böcker, men jag har ändrat mig där. Eller rättare sagt så lånar jag fortfarande bara inbundna men om det är jag som ska stå för kostnaden så är det /storpocket som gäller.

Bonusfråga: Vad associerar du till när du hör ordet bokbloggsjerka? 🙂

PS: Gör gärna ett återbesök på förra veckans jerka då jag först i onsdags kunde godkänna de sista kommentarerna.

 

Trackbacks

  1. […] grund av en fullspäckad helg har jag inte hunnit med bokbloggsjerkan än, men den pågår ju faktiskt till och med måndagar – så bättre sista dagen än aldrig! […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: