Jag kommer verkligen inte överens med S.J. Bolton

Jag blev bara måttligt förtjust över S.J. Boltons debutroman Rov som jag läste för ett par år sedan. Den var allmänt tempofattig med en totalt intetsägande intrig . Inte ens karaktärerna berörde mig det allra minsta. Jag läste dock ut den även om det kändes som att jag hade kastat bort min dyrbara lästid på en bok som jag lika gärna kunde ha klarat mig utan.

Jag påbörjade Ond skörd för några dagar sedan och till min besvikelse är den än sämre än vad Rov var. I huvuddrag handlar den om en familj som har flyttat in i ett hus i en liten stad. En kort tid senare börjar ett mystiskt barn att smyga omkring i närheten av kyrkogården. Allt som händer därefter har på ett eller annat sätt kopplingar till detta barn.

Efter dryga 100 sidor gav jag upp då jag helt enkelt inte bryr mig om vad som kommer att hända med vare sig karaktärerna eller handlingen. Som om inte det vore nog innehåller den dessutom en ”ingrediens” som jag verkligen inte gillar …

Comments

  1. Vilken ingrediens är det??
    Jag har ”Rov” liggande i bokhyllan i väntan på att bli läst, så jag tänker helt enkelt ignorera det faktum att du inte gillade den ;-).

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: