På gång just nu!

Det är verkligen inte särskilt mycket som händer på bloggen just nu.

Anledningen är lika enkel som självklar ty just nu har jag följande på gång:

  • Jobb mellan 08,00 – 16,30 (vardagar)
  • Jobb flera helger i månaden (nattportier)
  • 2 översättningar

Men inte nog med det! Däremellan korrekturläser jag böcker (I love it) samt läser så fort jag får en sekund över (vilket är sällan) då jag som bekant startade upp ett läsmaraton förra veckan. Jag är dock bara på min tredje bok men jag läser i alla fall och det är det viktigaste!

Då dygnet bara har sina 24 timmar så måste någonting få stryka på foten och för närvarande är det bloggen som inte hinns med. Jag ser dock en ljusning i mörkret då mitt nattjobb kommer att vara slut för den här säsongen om tre veckor. En av översättningarna blir klar nästa vecka. Den stora översättningen (krigsmemoaren) räknar jag med ska vara klar i slutet av april/början av maj och därefter verkar det i skrivande stund bli betydligt lugnare.

Jag ska dock inte klaga! Jag har ju precis startat ett företag och då krävs det att man tar de jobb man får. På tal om det: Om du vet någon som vill ha/behöver en korrekturläsare/översättare så får du gärna tipsa om mig. Vem vet, du kanske får någonting med posten som tack för hjälpen 🙂

Nej, nu måste jag tillbaka till arbetet men vi hörs snart. Om inte annat på fredag då det är dags för jerka igen.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: