Stadsbesök: London

Äntligen har Enligt O startat en ny bokgeografi. Denna gång är det dock inte länder utan städer som står i fokus och först ut är .

har besökt London å gånger och även om jag älskar den staden så skulle jag inte vilja uppleva stadens mörkare sidor som ger uttryck för i In the dark. Där finns allt från gängkrig och ungdomars sökande till farliga människor till stora och ond bråd död. Vid första ögonkastet kan det tyckas vara som vilken annan som helst, men Billingham är en så pass skicklig att han inte lämnar någonting åt slumpen. Den är extremt välskriven och spännande och sätter hela världen i gungning, och det kommer att dröja länge innan den kommer att stanna upp igen.

Jag ser aldrig , men jag bänkar mig gärna framför tv:n när det där vankas en . Jag vet att jag har sett hur många som helst som utspelar sig i London, men när jag väl ska plocka fram dem ur minnet så kan jag bara komma på en enda, nämligen Mördare okänd. Nu visas tyvärr bara repriser, men jag bänkar mig ändå för jag kan ju har råkat missa ett avsnitt. Hemska tanke!

 

Comments

  1. Jag läser Billingham just nu, riktigt bra!

  2. Bra idé med tv-serier! Då kan vi lätt resa runt i USA till exempel. Kul att läsa ditt inlägg som påminde mig om att jag ännu inte läst något av Billingham.

    • Då är det verkligen på tiden att du gör det ty Billingham är något alldeles extra när han är som bäst.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: