Stephen Booth och Simon Becket på engelska

I början av april släppte Stephen Booth den tionde boken om poliserna Fry & Cooper. Ända sedan dess har jag längtat mig halvt fördärvad till den dagen den svenska av Lost River kommer att finnas i handeln.

I dag slog det mig att det egentligen inte finns någon anledning att vänta på den när det går alldeles utmärkt att fraktfritt beställa den från Bookdepository. Sagt och gjort, nu är den beställd och när jag ändå var i farten så slank även Whispers of the Dead av Simon Becket med. Egentligen är jag lite avogt inställd till Becket då varken Dödens kemi eller Skrivet i eld imponerade särskilt mycket på mig. Men Lilla O tipsar om den här boken i hennes pocketguide så jag ger den en chans.Vem vet, den kanske vinner på att läsas på engelska!?

Nu återstår det tråkigaste av allt: den (ofta) alltför långa väntan på att det ska rassla till i brevlådan…

Comments

  1. Känner lite press nu. Säg till när jag ska huka…

    • Annika says

      Skratt… du behöver inte vara ett dugg orolig. Jag lovar att jag ska vara human i min kritik.. gentemot Becket alltså. Dig ska jag hålla utanför 🙂

      Skämt åsido: den första boken handlade på tok för mycket om flugor och den andra fokuserade på tok för mycket på just eld. Om den tredje fokuserar för mycket på just viskningar är det negativt. Om inte, kan det däremot bli hur bra som helst!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: