Tematrio – Bröllop

temaweddingHär har man gått och väntat och längtat efter en ny Tematrio och så kommer Lyran upp med ett hopplöst ämne. Bröllop? Hur troligt är det att det finns i den genre jag läser?

Därför ser jag ingen annan råd än att fuska (min vana trogen med andra ord) och i stället skriva om tre böcker med gifta par varav den ena parten innehar rollen som huvudkaraktär.

  1. I den utmärkta boken Barn 44 av Tom Rob Smith får vi för första gången möta Leo Demidov och hans fru Raisa. Han är säkerhetsofficer och hon lärare och genom ett smutsigt spel tvingas de flytta till annan ort. Väl där inträffar en mängd obehagliga händelser som jag inte tänker avslöja här. Känner mig dock tvungen att utfärda en varning och säga att den här boken inte är för alla, läs min recension så förstår du varför. 
  2. Janusstenen av Elly Griffiths handlar verkligen om relationer. Inte minst den mellan Harry Nelson och Ruth Galloway, men även mellan de två och Harrys fru Michelle.
  3. I Jakten av Assar Andersson får vi för tredje och sista gången träffa Anders Hademark och hans fru, men det är inte dem jag saknar mest utan det är Allan Börjesson som jag tack och lov snart få träffa igen.

Förlåt Lyran, men jag vill ju så gärna vara med 😉

Comments

  1. Grymmt gemytlig webbsida du erbjuder…

  2. Den här var verkligen svår, lyckligtvis läser jag chick-lit ibland så det löste sig. Jag tog med Levande begravd av Peter James också, även om det nu bara är bröllopsförberedelser i den. På sätt och vis i alla fall 🙂
    Monika recently posted..Tematrio – Bröllopstider

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: