Bloggen fyller 1 år!

Tänk vad tiden går fort! I dag för precis ett år sedan skrev jag mitt första inlägg som sedan dess har fått sällskap av ytterligare 422 stycken. Det tyder på en något trevande start men så här lagom till ettårsdagen är det dags att höja ambitionsnivån och det rejält.

Sveriges största bloggare lägger ner åtskilliga timmar varje dag på bloggen och jag är väldigt nära på att följa i deras ledband. För mig handlar det dock inte om att jag verkligen ägnar bloggen min uppmärksamhet i tre – fyra timmar per tillfälle: nej, snarare är det så att jag är alltför okoncentrerad och försöker göra ungefär tio saker samtidigt och vad det leder till vet vi ju alla. Från och med nu ska jag bli betydligt mer strukturerad och vad inläggsfrekvensen beträffar så är målet att komma upp till minst tre inlägg per dag. För det krävs det lite planerande och vad är då lämpligare än att börja med ett bloggmaraton där jag ska åtgärda alla ”barnsjukdomar” som finns på bloggen för att sedan kunna ägna mig åt skrivandet i stället. Min lista är redan nu överväldigande och jag är rädd för att den kommer att bli ännu längre innan startskottet går. Men ska det va´ så ska det va´ och jag hoppas att så många som möjligt hakar på. Antingen hela veckan eller någon enstaka dag.

Till sist vill jag tacka alla mina fantastiska läsare som bjuder upp till intressanta diskussioner, som deltar i utmaningar, tävlingar och utlottningar, eller som bara lämnar ett avtryck i form av ett ”hej”.

Ni är underbara!

Comments

 1. Hm fick ett tips här; Luther! måste kollas på…….har ju hemma TVdeckarälskande dottern så jag får sällskap i soffan i sommar…….

  • Luther ska jag också kolla in. Som tur är så tipsade Bokmalen mig om den annars hade jag nog missat den. Jag hänger bara med i fotbollen just nu 🙂

 2. grattis grattis till ettårsdagen!
  Jag gillar din blogg och har den ju t.o.m länkad så jag tittar in nu och då….dock ej igår på rätta dagen men men, bättre sent än aldrig……..

 3. Grattis till dig och bloggen! Jag länkar förresten till bloggmaratonet idag, tänker definitivt hänga på!

 4. God morgon Annika!

  Grattis på 1-års dagen (lite försenat). Tänk vad tiden går fort.

  Vi får inte missa den nya BBC-producerade kriminalserien Luther som börjar på TV4 på torsdag kl 21. Tror att den är riktigt bra.

  Ha det gott. Kram

  • Tack tack och tusen tack för tipset om Luther. Den reklamen har jag helt missat på grund av all fotboll 🙂

   Kram!

 5. Grattis på födelsedagen! 🙂

 6. Grattis bloggen 1 år!

 7. 1 år! Det är bra gjort!
  Jag tycker dessutom att du har en riktigt superbra blogg! Här finns så mycket intressant att läsa, så många boktips! Kul!

  Eftersom jag är något av en bloggnovis måste jag fråga: Vad innebär ett bloggmaraton?
  😉

  • Åh tack så mycket! Smicker går jag igång på 🙂

   Bloggmaraton innebär att man sätter sig ner och skriver en lista över saker man borde göra med sin blogg men som man inte har hunnit. Därefter bestämmer man ett datum och sätter igång med uppgiften. Min lista är t.ex. 21 punkter lång (och den är långt ifrån färdigskriven ännu). Jag som har startat denna maraton har satt en tidsfrist mellan den 12 – 16 juli där tanken är att man ska blogga så mycket man bara orkar. När man har nått mållinjen har man förhoppningsvis lyckats stryka alla punkter från listan 🙂

   Mer information finns här: http://alkb.se/nu-narmar-sig-bloggmaraton-med-stormsteg

 8. Grattis bloggen! Min bloggmaratonlista blir också längre och längre.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: