Bokalfabet 2.0 – del 19

Turen har kommit till bokstaven S i Lindas bokalfabet 2.0 och veckans ord är: snäll, sabba, stilig, sårbar och  sandlåda.

I Gud som haver av Ingrid Elfberg hamnar Sebastian i famnen på en pedofil när han i ett obevakat ögonblick är ute och leker i sandlådan. Detta gör honom naturligtvis ytters sårbar och hela situationen sabbar mammans liv.

Jag är ett stort fan av Lee Childs böcker och jag föreställer mig att huvudkaraktären Jack Racher är såväl stilig som snäll. Han är lång, muskulös och gör allt för att skapa sin egen rättvisa. Den här bilden faller platt till marken i vetskap om att Tom Cruise ska gestalta honom på film …

Den enda karaktär jag kan komma på är Simon Doyle i Nora Roberts skräproman Förföljd av det förflutna. Jag nöjer mig med det och väntar med att briljera med en karaktär vars för- och efternamn börjar på T 🙂

I No rest for the dead ska en av karaktärerna ge sig iväg på någon man kan kalla för semester men saker och ting går inte riktigt som denne hade tänkt sig.

Comments

 1. Thomas Erikson says

  Ja, ursäkta en annan, men hur i hela fridens dar kunde man välja Tom Lilleputten Cruise? En ren skandal, varken mer eller mindre. Jack Reacher ska vara nästan två meter lång och väga 115 kilo, det gör ju Lee Child en grej av i mer eller mindre varje bok?!?

  Håller med dig fullständigt. Hur ska detta gå? 😉

   http://thomaserikson.com/

 2. enligt O
  Twitter:
  says

  Ser fram emot att du briljerar nästa vecka och inser att jag läst för lite Lee Child.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: