Farväl Simon Kernick!

Mitt förhållande till Simon Kernick har varit stormigt ända sedan första början. I Handel med döden och En bra dag att dö försökte jag förtvivlat att se förbi den osympatiske, oberäknelige och inte minst föga trovärdige Dennis Milne för att i stället fokusera på farten, fläkten och de rappa dialogerna. Det gick väl si så där för det enda jag egentligen kommer ihåg av dessa böcker är just polismannen som sadlade om och startade sin karriär som yrkesmördare. Att han bara dödar de som förtjänar att dö räcker inte för att jag ska se på honom med blidare ögon. Snarare tvärtom!

Som tur var lämnade Kernick Milne bakom sig i Mord för mord och hoppet tändes om att vårt förhållande skulle få en nytändning. Tyvärr så sprack det redan i Uppdrag: Mord där den mördade Asif Malik helt plötsligt återuppstår från de döda.

Ledsen men sånt köper inte jag och nu är vårt förhållande över. För alltid.

 

Comments

 1. Inte någon favorit hos mig heller. Irriterade ihjäl mig på Milne efter första boken och kommer inte att läsa fler.
  enligt O recently posted..Ge ditt barn ett bättre liv

  • Hittade ditt inlägg här med anledning av att jag försöker friska upp minnet angående Simon Kernicks böcker. Det är en av mina favoriter så det är facinerande hur olika smak man kan ha. Men det är absolut inget negativt utan sunt på alla sätt. Dessutom inbjuder det till lite munhuggning framöver. 😉
   Dennis recently posted..Adrenalin av Jeff Abbott – Helt i min smak

   • Javisst är det fascinerande men samtidigt så underbart härligt. Tänk så tråkigt det skulle vara om alla tyckte lika?
    Har du tänkt läsa om hans böcker först eller ska vi börja munhuggas redan nu? 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: