Theakstones Old Peculier Crime Writing Festival

Den 23 – 26 juli 2009 är det dags igen:  Då äger den årliga Theakstones Old Peculier Crime Writing Festival rum. Horder av författare, förläggare, agenter och fans kommer att vara där.

Teserveringar, fina trädgårdar och helande spas kommer att stå till  förfogande. Och det lär behövas. Crime Writing kommer under en hel helg att väcka den sömniga staden Yorkshire. Val McDermid, George Pelecanos och Laura Lippmann kommer dit. Det gör också Simon Kernick, Mark Billingham och Lee Child och många många fler.

På festivalens hemsida står det att “It would be a crime not to be there.” Om jag hade haft den möjligheten skulle jag stå och hänga i baren med Mark Billingham, eller varför inte Lee Child den 23 juli på Crown Hotel. Någon av er där ute kanske är mer lyckligt lottad än vad jag är. Ta då chansen och åk dit. Biljetter beställs online alternativt via telefon.

Theakstons Old Peculier Crime Novel of the Year
Den 23 juli kommer också vinnaren av Theakstons Old Peculier Crime Novel of the Year att koras. Det är upp till läsarna att bestämma vem som ska vinna så gå ut och rösta på just din favorit. Vem vet, du kanske kommer att vara på plats för att se din favoritförfattare ta emot detta åtråvärda pris.

En som jag vet kommer att vara där är Jane Doherty. Hon driver forumen till Mark Billingham och John Connolly och hon halkade in på den banan av en slump. Det var så att hon var en flitig besökare på John Connolly´s forum och hon postade också en hel del inlägg där. En dag frågade webmastern henne om hon kunde tänka sig att hålla koll på forumet medan hon skulle vara borta på semester. Jane tackade ja och på den vägen är det. Där ser man hur det kan slumpa sig ibland. Vill ni också bli medlemmar, är det enda ni behöver göra att surfa in på sidan, skaffa er ett konto, och sedan är det bara att börja hålla kontakten med författarna.

Om ni tyckte om inlägget, kolla det här!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: