Brittiska Wallander

I kväll visas (Villospår) på 4 och vet inte vad jag ska tycka om det. Jag blir sällan eller aldrig imponerad över filmer som är baserade på jag har läst, men samtidigt är jag väldigt svag för brittiska deckare.

250px-KennethBranaghJuly09 spelas av som tycker att hans rollfigur är ”en oerhört spännande och sammansatt karaktär”.

Frågan är om det här kommer att bli en lika stor flopp som Mari Jungstedts filmer som av någon outgrundlig anledning dubbades till tyska. När såg att så var fallet bestämde jag mig för att det inte ens var värt mödan att sitta och reta upp mig på detta fram :n.

I pratar alla engelska, men -deckaren om tre avsnitt utspelar sig i svensk miljö. är rädd för att det kommer att kännas lite fånigt, men enda sättet att ta reda på om det här blir en flipp eller flopp är att bänka sig framför :n klockan nio.

Vad tror ni? Blir det succé eller fiasko?

Vill ni veta mer om produktionen, se bilder, lyssna på intervjuer …, surfa då in på branaghcompendium.com

Comments

  1. Jag är precis som du, brukar inte gilla filmatiseringar av böcker som jag har läst och tyckt om. Men jag gillar ju brittiska deckare… Fast en brittisk film som baserar sej en svensk bok och som utspelar sej i Sverige… Hmm, jag vet inte heller riktigt vad jag tycker om det. Får väl ta reda på det ikväll!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: