Erik Nivas sommarprat är något som vi alla kan lära oss något av [podcast]

lyssnar aldrig på sommarvärdarna i men när  stod för pratet gjorde ett undantag. Han är i särklass den bästa fotbollsjournalisten genom tiderna och blir lika glad varje gång som han dyker upp i -studion under den säsongen.

Ännu gladare och faktiskt stoltare blev när det stod klart att vi har väldigt mycket gemensamt: vi kommer båda från Lappland, vi älskar fotboll, vi har båda haft album där man skulle klistra in alla spelare som deltog i ett stort mästerskap (han nämner 1986, men jag hade sådana album även för hockey-VM under väldigt många år), vi arbetar båda hemifrån, vi jobbar båda med våra hobbies (detta ger mig dock för närvarande ingen glädje, mer om det i ett eget inlägg) etc.

Att det skulle bli en succé för min del stod klart redan från början, men man behöver inte vara fotbollsintresserad för att ha behållning av det han säger. Han är trots allt en mycket klok kille, men med det sagt så krävs det kanske en något djupare nivå av ”nörderi”  för att få gåshud när han säger att ”Hemma är var som helst där det rullar en boll för där känner mig trygg.”

har träffat flera kändisar utan att det har påverkat mig det minsta men jag skulle med all säkerhet bli ”star struck” för första gången om skulle göra allvar av sitt ”hot” av att kontakta ”mig” för att ställa en del minst sagt komplicerade frågor.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: