Mark Billingham sprudlar av skrivarglädje

Billingham Att är ett stort fan av lär knappast ha undgått någon vid det här laget. väntar fortfarande med spänning på att hans Tjockare än vatten ska komma ut i svenska handeln i januari 2010.

Av gammal vana surfade i dag in på Billinghams hemsida och där fanns det glädjande nyheter: Han är precis färdig med första utkastet till From the Dead, som kommer att släppas i augusti 2010. Men inte nog med det, han har två andra på gång: innan han ska börja på en ny ” thriller” kommer han att ”start work on another YA book – the fourth in the Triskellion series (or more accurately, the first in another trilogy) with my friend Peter Cocks.”

Dessutom ska produktionen för filmatiseringen av de två första strax till att börja. Vem som ska medverka i filmen är inte klart ännu, förutom att David Morrissey ska inträda rollen som himself!

Mycket att se fram emot med andra ord!

Comments

  1. Angående Koontz: Måste testa att läsa en annan bok och se om den är bättre. Gillade ju Koontz för länge sedan och hoppas att det bara var denna bok som jag inte gillade.

    • Ja, ibland händer det att författare får till en bok man inte alls tycker om. Jeffery Deaver är ett exempel: jag älskar hans böcker om Rhyme och Sachs men jag tycker inte alls om hans böcker med andra huvudrollsinnehavare. Koontz läste jag mycket förut, det kanske är dags att åter stifta bekantskap med honom.

  2. Hoppas de lyckas med filmen och han och alla läsare blir nöjda. Som sagt det är klurigt med bok och film. Håller verkligen med om Mari Jungstedt, stackars henne. Kunde bara se en lite stund på en av filmerna. klarade inte av dubbningen!!!

    • Britterna brukar lyckas med att göra bra filmer av bra böcker. Jag hoppas verkligen att det här inte kommer att bli ett undantag. Direkt jag såg att Mari Jungstedts filmer skulle vara dubbade beslutade jag mig för att inte se, och det har jag inte ångrat.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: