Scaredy Cat på Sky 1

Sleepyhead (Sömntuta) har redan visats på Sky 1 och nu är det Scaredy Cats (Offerlek) tur. Första delen sänds i morgon kl. 9.00 och då Mark Billingham är en av mina favvisar när det gäller författare så hade jag inte haft ett dugg emot att se kriminalserier baserade på hans deckare.

Nåväl, eftersom jag inte besitter rätt tv-kanal så får jag hålla till godo med nattjobb på mitt favorithotell och därtill lite underhållning av Markoolio. Inte helt fel det heller.

Comments

 1. Jag vill bara säga att läs den här kommentern istället för den tidigare fför det är så här det ska vara:
  http://pockethexorna.blogspot.com/2010/10/ursakta-award-polisen.html

  Kramis o fortsatt trevlig helg!
  <:D
  Pockethexan recently posted..Ursäkta Award-polisen!

 2. Nu har inte jag heller den kanalen o det var ett tag sen jag läste Mark Billingham (minns honom som bra) så det kunde säkert ha varit en trevlig underhållning..

  Eftersom du inte har skrivit något hos mig så tänkte jag att du kanske inte hade sett mina rader hos dig för nu är det så att jag vill ge dig en award så om du går in på

  http://pockethexorna.blogspot.com/2010/10/tack-anni-med-ogon-kansliga-for-blatt.html

  så ser du!

  Kramis från Pockethexan!
  <;D
  Pockethexan recently posted..Tack Anni med ögon känsliga för blått

 3. Jag vill ha SkyOne! Jag har inte lyckats hitta någon information om att någon svensk kanal ska ha köpt in serien.

  Däremot ser jag fram emot ”nutids-Sherlock Holmes” som kommer till SVT1 i februari.

  • Man ska kunna se SkyOne via Play. Men för att man ska få det att fungera måste man ladda hem ett program (?) som gör att datorn tror att den är i landet i fråga. Om jag hade en endaste lite aning om hur man praktiskt skulle göra det här så skulle jag utan tvekan redan ha sett till att ha gjort det. Måste göra nya efterforskningar men om inte det går så får man väl helt enkelt ge sig till tåls tills DVD-filmerna kommer ut. Mark själv tror inte att det kommer att dröja alltför länge innan de kommer att finnas en an affär nära hans svenska fans. Förhoppningsvis har han rätt i det 😉

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: