Min dotter är BÅDE författare OCH [lokal]kändis

des_bokRedan för ett par veckor sedan avslöjade jag att min äldsta dotter numera kan titulera sig som författare. Hennes bok Fred ut är visserligen än så länge bara tryckt i en mycket liten upplaga eftersom hennes skola bekostade tryckningen. Hon siktar dock på att skicka manuset till olika förlag för att försöka få den utgiven så att så många som möjligt ska få möjlighet att njuta av hennes texter.

Bodil Mårtensson

Vad jag däremot INTE avslöjade förra gången var att Bodil Mårtensson var en av Desirées handledare under arbetet med boken och hon öste beröm över henne. Faktum är att Bodil var så imponerad över det hon hade läst att hon bad Desirées lärare att få delta på redovisningen av projektarbetet. Tyvärr skulle det visa sig att Bodil inte kunde komma ifrån sina andra åtaganden men Desirée är ändå mäkta stolt bara över att hon uttryckte sin önskan om att få vara med.

Arjeplogar´n

Jag tror åtminstone att jag har avslöjat att jag bor i den lilla fjällkommunen Arjeplog. Att orten är liten hindrar oss dock inte från att ha vår alldeles egna lokaltidning. Arjeplogar´n heter den (logiskt nog) och i dag är min dotter med där på sidan 12.

Comments

  1. det mörka tornet says

    Gud vad kul!! Fram för fler ungdomar som skriver om sina liv!! Det behövs, både för oss vuxna och för andra ungdomar. Vuxna som skriver om ungdomar finns redan i så stor utsträckning. Jag vill läsa! Nog måste det gå att fjärrlåna från Arjeplog??? Hälsa din dotter att hon är superduktig! Och viktig!!!

  2. Kul! Stort grattis till din dotter (och dig som stolt mamma)!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: