Peter James nionde bok om Roy Grace snart i en butik nära dig

har varit mer eller mindre förälskad i ända sedan vi möttes första gången i Levande begravd. Därefter plöjde igenom  efterföljande som då hade översatts till svenska. När hade kommit till fyra slutade helt plötsligt att översätta hans böcker, vilket lämnade mig i något av ett vakum.

ville ha mer, men jag fann mig fogligt i att vänta. Åtminstone till en början, men efter 1, år bestämde mig för att i stället börja böckerna på och det har aldrig ångrat. Det bästa i hela kråksången är att jag i och med detta beslut aldrig behöver vänta särskilt länge på nästa episod; i samband med att den släpps i UK så köper jag den.

Om knappt en månad släpps den nionde boken i om Roy Grace, Dead Man´s Timeoch kommer att ha stora svårigheter att låta bli att de fyra första kapitlen på Pan Macmillans hemsida, eftersom är oerhört nyfiken på hur Grace privatliv kommer att utveckla sig. Ja, du läste rätt! Jag som i normala fall inte bryr mig ett dugg om kriminalarnas privatliv kan knappt vänta innan jag får veta hur det går för Grace, Chleo och Sandy.

Har du inte läst tycker jag att du ska göra det och de MÅSTE läsas i följande ordning:

 • Levande begravd (Dead simple)
 • Ett snyggt lik (Looking good dead)
 • Långt ifrån död (Not dead enough)
 • Död mans fotspår (Dead man´s footsteps)
 • Den enes död (Dead tomorrow)
 • Dead like you
 • Dead man´s grip
 • Not dead yet

Comments

 1. Jag älskar Roy Grace, fick några av böckerna i julklapp, men har läst dem i heeelt fel ordning, jag är inne på min fjärde Grace och det är Död som du. Och bok nummer två har jag aldrig lyckats få tag i

 2. Det är tack vare dig som jag börjat läsa om Roy Grace och jag älskar det! Jag vann del 8 av dig och hade inget annat val än att börja från början. Har nu läst Död mans fotspår och cliffhangern i den var ju olidligt spännande 🙂 Ska snart klicka hem del 5, del 6 fick jag som rec.ex. Så är det bara 7:an kvar innan jag får börja läsa boken jag vann av dig!
  boktok73 recently posted..1974 av David Peace

 3. Hej!
  Jag har taggat dig till Tegelstensutmaning, det är inte så märkvärdigt svårt.
  Givetvis är det helt frivilligt.
  Ha det bra
  Mia
  Mia Eggimann recently posted..TAG: Big Books aka Tegelstenar

  • Annika says

   Så kul att du tänkte på mig, tack för det!

   Klart jag hänger på, mitt inlägg kommer inom kort.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: