Tematrio – oväntat ogilla

Table of Contents

TematrioVeckans tematrio behandlar / som vi ogillar fast vi egentligen inte borde.

1. älskar  och jag fullständigt slukar hans böcker om . Med samma iver gav jag mig i kast med Perfect People men den var en sådan besvikelse så jag nästan blir gråtfärdig bara jag tänker på den.

2.  är en gammal trotjänare även om jag tycker att hans senaste böcker om har tappat en hel del av charmen. När han kom ut med Before the Poison hade jag känslan av att han gjorde rätt som bröt av med en helt fristående . Nu har jag ångrat mig för den var minsann inte mycket att hänga i julgran.

3. Andrea Maria Schenkels romaner Mordbyn och Fallet Kalteis har hyllats och till slut föll jag till föga men jag ångrar mig bittert. Enda fördelen med att ha läst dem är att jag inte behöver bli frestad att henne igen vilket ger mig tid över att läsa andra bra böcker.

Comments

  1. Sorgligt att Before the poison hamnade på två listor den här veckan, eller hur;-)

  2. Läste Ett snyggt lik av Peter James för ett bra tag sedan, men gillade den inte speciellt mycket, men jag ska ge honom en chans till med Levande begravd.

    Peter Robinson har jag läst två böcker av, men nu räcker det. Jag har ingen aning om varför jag inte gillar det jag läser.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
%d bloggare gillar detta: