Bokalfabet 2.0 – del 20

Dags för bokstaven T i Bokalfabet 2.0 och veckans ord är: trogen, tillräckligt, tuff, tankfull och tåg.

Huvudkaraktären Christopher Lowndes åker tåg i Before the Poison.  Fallet Grace Fox gör honom tankfull och han är övertygad om att han kommer att få reda på sanningen om han gräver tillräckligt djupt.

Hundar brukar ju sägas vara människans bästa och trognaste vän. Då jag inte är någon hundmänniska brukar jag sälla ens lägga märke till dem i böckernas värld men det är svårt att inte själv vilja ha en hund när man läser Mörk kust av Peter Temple. 

Tolvårige Steven Lamb är en tuff kille som med alla medel försöker rädda sin familj från undergång i Belinda Bauers fantastiska debutroman Mörk jord.

En karaktär som ligger mig väldigt varmt och hjärtat är kriminalkommissarie Tom Thorne, Mark Billinghams huvudkaraktär och snart möts vi igen i Good as Dead

Jag tappar aldrig läslusten oavsett hur trött jag är! Under den senaste veckan har jag dock haft väldigt mycket att göra och då har jag helt enkelt inte hunnit läsa så mycket som jag normalt sett brukar göra. Jag tar igen det nu.

Comments

  1. Peter Temple kanske borde komma upp ur ”att läsa högen” snart…

    • Ja, det tycker jag. I alla fall Mörk kust för den är riktigt riktigt bra. Sanning/Truth var dock en besvikelse tyvärr …

  2. enligt O
    Twitter:
    says

    Måste verkligen läsa Mörk Jord, den verkar så himla bra. Inte inne i varken läsflow eller deckarsug just nu dock.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: