Stadsbesök: New York

åkte till en månad efter terroristattackerna mot WTC, och även om förödelsen var uppenbar älskade jag den staden. Därför blev jag näst intill barnsligt glad när jag såg att veckans i Lindas statsbesök skulle gå just dit.

Död mans fotspår av är speciell på många sätt, men i den finns en scen som nästan är identisk med en personlig erfarenhet som jag har. Jag minns min systers telefonsamtal som om det vore i går, och -bilderna som kablades ut var lika fruktansvärda som ofattbara.

Från New York är det inte särskilt långt till New där  bor. Han är en något ojämn , framför allt om man jämför hans fristående med böckerna om Myron Bolitar. Jag föredrar helt klart de förstnämnda och bland favoriterna finns Berätta inte för någonFörsvunnen och Förevigt dömd

() kommer från New York och är det någonting som hårdrocksband är bra på så är det att rysligt bra ballader, eller vad sägs om den här:

 

Comments

  1. Just ja, den scenen från James minns jag ju. Tror de flesta i vår del av världen vet var man var och vad man gjorde just då. Själv satt jag på flyget till San Sebastian.
    Lotten recently posted..En smakebit på søndag – Hon är inte jag

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: